Translate

.

GREECE ATHENS AIRPORT TAXI

 

Στην   GREECE ATHENS AIRPORT TAXI VAN χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Δεσμευόμαστε για τις προσιτές τιμές.Ο πολυτελής εξοπλισμός των οχημάτων επιλέχθηκε για να σας προσφέρει άνετες διαδρομές , καθώς και  τουριστικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα.



       ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ   Email

Βαγγέλης Στρουμπουλης

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ VAN -ΤΑΞΙ

ΤΗΛ 6934918081

Είμαστε καθημερινά στη διάθεσή σας 24/7/365 για να σας προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση, όπου κι αν βρίσκεστε! Απολαύστε ασφάλεια, συνέπεια, άνεση και διακριτικότητα σε κάθε σας μετακίνηση.

Ο επιβάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει το ταξί μας για να επισκεφτεί μοναδικούς τόπους παγκόσμιου επιστημονικού ενδιαφέροντος  ή να επισκεφτεί με καθαρά ψυχαγωγικό ενδιαφέρον, σημεία μιας πόλης που σφύζει από ζωή! 





Η εταιρεία μας προσφέρει την έγκαιρη μετακίνησή σας από και προς το αεροδρόμιο, τα λιμάνια, τους σταθμούς τραίνων και λεωφορείων. Oι οδηγοί μας φροντίζουν να φτάνουν πάντα νωρίτερα στο σημείο. Έτσι, κατά την άφιξή σας, θα βρείτε τον προσωπικό σας οδηγό να περιμένει,κρατώντας ένα πλαίσιο που θα αναγράφει το όνομά σας για τον εύκολο και γρήγορο εντοπισμό σας. Ενώ, σε περίπτωση που αναχωρείτε, οι έμπειροι οδηγοί μας γνωρίζουν τις ώρες αιχμής και τους δρόμους της πόλης ώστε να σας μεταφέρουν έγκαιρα στο σημείο αναχώρησης.